Pokrivanje sa

 

Krovopokrivački radovi

 

Ne retko se događa da se, prilikom gradnje nove kuće ili pri renoviranju starog objekta, krovna konstrukcija ostavlja kao manje bitna stvar za kraj posla a s kojom obicno idu i neki problemi. Izuzetno je teško složiti krov koji vi zamislite jer oblik kuce nije pogodan za taj tip krova ili se krov ne uklapa u okolinu ili se javljaju neki drugi problemi. Bilo kako bilo krovna konstrukcija je jedna od najvažnijih stvari pri gradnji kuće.

 

Kvalitetno izvedena krovna konstrukcija i pedantno obavljeni krovopokrivački radovi osiguravaju krov nad glavom. Nebrojene su kombinacije izrade krova i krovnih konstrukcija, uz još je toliko različitih načina i kombinacija s ostalim krovopokrivačkim stvarima kao što su krovni pokrivač, krovna limarija, ukrasni crep, krovni prozori i još neki detalji, da je korisniku teško sagledati sve mogućnosti. Pokušaćemo da vam malo pomognemo oko ove vrlo opširne teme.
 

Ono što vam preporučujemo je da odlučite koju vrstu pokrivača želite, da li ce krov biti od crepa, lima, tegole, onduline ili gerarda (koji vam najtoplije preporučujemo), i da nakon toga odvojite nešto slobodnog vremena i razgledate krovove u svom okruženju i okolini. Sigurni smo da ćete primetiti nešto slično vašim željama. Ukoliko imate fotoaparat - slikajte krov i olakšajte nam komunikaciju s vama, jer ćete nam  uz sliku lakše predstaviti kakav biste zapravo vi krov hteli.

 

Donesite odluku o vrsti krova i budite sigurni da će se angažovanjem radnje M-Migić izabrani krovni pokrivač brzo i uz visoki kvalitet naći na vašem objektu.